Private Bygherrer

Niche Arkitekter tilbyder arkitektrådgivning til dig som skal have belyst, hvilke muligheder din grund eller dit hus har. Udgangspunktet vil altid være dine ønsker og behov til oplevelser, funktioner og materialer.

Niche Arkitekter arbejder for en tydelig sammenhæng fra overordnet idé til detaljen og har stor fokus på stoflighed og materialitet.

Gennem analyser af stedet skal findes en løsning, hvor bygningen indskriver sig naturligt i bygningskulturen og kvarteret.

Ved ombygning og istandsættelse skal kvaliteterne ved den eksisterende bygning også tilgodeses.

Vi skal sammen skabe gode rammer for det fremtidige liv.

Smuk og oplevelsesrig arkitektur

Niche Arkitekter kan bidrage til en afklaringsproces, hvor arealønsker og rumprogram bliver mere konkret, og hvordan hvilke rum skal placeres i forhold til hinanden.

Niche Arkitekter kan udarbejde skitser, illustrationer og tegninger for at hjælpe med at konkretisere dit projekt og opnå byggetilladelse.

Niche Arkitekter kan udarbejde tegninger og beskrivelser til tilbudsindhentning fra entreprenører.

Alle nødvendige tegninger herunder rumtegninger af køkken eller badeværelser og detaljetegninger af konstruktioner udarbejdes.

Niche Arkitekter kan udføre projektopfølgning, fagtilsyn og byggeledelse på byggepladsen for at sikre at kvaliteten i projektet fastholdes hele vejen til dit byggeri står klar til indflytning.

Alt sammen for at opnå gode rammer for dit fremtidige liv.

Prisen afhænger af sagens omfang, kompleksitet og budget. Den starter typisk ved kr. 10.000-15.000 ekskl. moms for idé- og skitseforslag.

Myndighedsprojekt fra kr. 15.000-25.000 ekskl. moms. Det er også muligt at købe arkitektrådgivning i timepris til kr. 800 ekskl. moms. Kontakt os for en uddybende samtale.

Udvalgte referencer

CERTIFICERET BÆREDYGTIGHED

Da vi i byggebranchen forvalter store økonomiske ressourcer og mængder af materialer, føler vi i Niche Arkitekter en dyb forpligtigelse til at arbejde for bæredygtige løsninger i videst mulige omfang.

Certificeret passivhus designer

I Niche Arkitekter er vi uddannet til at certificere passivhuse og har derfor stort fokus på bl.a. lavt energiforbrug, kompakthed og velplacerede vinduer.

Green Building Coucil Denmark

Niche Arkitekter er medlem af Green Building Council Denmark, som er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggebranchen.

DGNB certificering

DGNB betyder Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen og er en certificeringsordning for erhvervslivet og større byggerier. Niche Arkitekter er uddannet til at udføre certificeringen.

ERFAREN SAMARBEJDSPARTNER

Niche Arkitekter har stor erfaring fra en lang række projekter: Boliger, erhvervsbygninger, kulturhuse og læringsmiljøer. Projekter udført for private og professionelle bygherrer herunder almene boligorganisationer, kommuner, universiteter, investorer og virksomheder.

års ERFARING

Boliger

Erhvervshuse / HQ

SKoleR / UNIVERSITETER

Få et uforpligtende møde
Skriv til os

Niche arkitekter brænder for at levere relevante og integrerede bæredygtige løsninger

9 + 11 =