PROFESSIONELLE BYGHERRER

Niche Arkitekter kan rådgive dig fra byggeprogram og bæredygtighedsmål for dit projekt. Vi kan styrke dine idéer ved skitsering og projektering af byggeriet.

Vi tilbyder arkitektrådgivning til professionelle bygherrer fra koncept- og idéudvikling til projektering.

Niche Arkitekter har bred erfaring fra en lang række typer af projekter: Boliger, rækkehuse, lejligheder, erhvervsbygninger, kulturhuse og skoler.

Kontakt os for en uddybende samtale.

CERTIFICERET BÆREDYGTIGHED

Da vi i byggebranchen forvalter store økonomiske ressourcer og mængder af materialer, føler vi i Niche Arkitekter en dyb forpligtigelse til at arbejde for bæredygtige løsninger i videst mulige omfang.

Certificeret passivhus designer

I Niche Arkitekter er vi uddannet til at certificere passivhuse og har derfor stort fokus på bl.a. lavt energiforbrug, kompakthed og velplacerede vinduer.

Green Building Coucil Denmark

Niche Arkitekter er medlem af Green Building Council Denmark, som er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggebranchen.

DGNB certificering

DGNB betyder Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen og er en certificeringsordning for erhvervslivet og større byggerier. Niche Arkitekter er uddannet til at udføre certificeringen.

ERFAREN SAMARBEJDSPARTNER

Niche Arkitekter har stor erfaring fra en lang række projekter: Boliger, erhvervsbygninger, kulturhuse og læringsmiljøer. Projekter udført for private og professionelle bygherrer herunder almene boligorganisationer, kommuner, universiteter, investorer og virksomheder.

års ERFARING

Boliger

Erhvervshuse / HQ

SKoleR / UNIVERSITETER

Udvalgte referencer

Få et uforpligtende møde
Skriv til os

Niche arkitekter brænder for at levere relevante og integrerede bæredygtige løsninger

8 + 7 =