Bæredygtig, smuk og funktionel arkitektur

Niche Arkitekter skaber bæredygtige, holdbare bygninger ud fra grundige analyser af stedet, dine ønsker og behov. Niche Arkitekter er specialister i bæredygtigt byggeri og arbejder for en oplevelsesrig arkitektur.

Alle projekter skal have en tydelig sammenhæng fra overordnet idé til detaljen. Få velvalgte materialer sættes sammen og et nyt unikt rum opstår

Vores værdier

Begejstring

Optimale løsninger findes bedst med indlevelse og begejstring - både de innovative, de smukke eller de mere stilfærdige.
Alle projekter, store som små, gør os klogere på verden.
Ingen bygninger er en ø. Alle trækker på erfaring fra andre, og vil give noget tilbage til de involverede og stedet.

Faglighed

Kendskab til en lang række forskellige opgaver og mulige løsninger kan danne en god klangbund for kommende rum. Niche arkitekter søger at arbejde med tradition og fornyelse. Langt de fleste valg tages på baggrund af en registrering, analyse og vurdering.
Det handler om at tage beslutninger i den rigtige rækkefølge og sammen gøre det komplekse forståeligt og håndterbart.

Samarbejde

Projekter udvikles bedst i tæt dialog mellem bygherre, arkitekt og øvrige rådgivere.
Niche Arkitekter sætter stor pris på tværfaglighed, således at der arbejdes respektfuldt med hinandens interesser og kompetencer. Alt i varige netværk med ingeniører, bygningskonstruktører og entreprenører. Andre relevante fagligheder inddrages, hvor det giver mening.

Certificeret bæredygtighed

Da vi i byggebranchen forvalter store økonomiske ressourcer og mængder af materialer, føler vi i Niche Arkitekter en dyb forpligtigelse til at arbejde for bæredygtige løsninger i videst mulige omfang.
02

Green Building Council Denmark

Niche Arkitekter er medlem af Green Building Council Denmark, som er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggebranchen.

03

DGNB certificering

DGNB betyder Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen og er en certificeringsordning for stort set alle typer byggerier. Niche Arkitekter er uddannet til, og har erfaring med, at udføre certificeringen.

Os

Anette Orth Laybourn
Arkitekt MAA, Bæredygtighedsleder, DGNB konsulent