Fremtidssikret hjem

Bolig med højt til loftet!

Pill glass
En række højt prioriterede ønsker er indarbejdet i spændende familiebolig: Fleksibilitet, højt til loftet, få og rå materialer, god kontakt ude/inde, soveværelse mod øst, opholdsrum med vinduer på alle 4 facader.

Bolig i enkelt formsprog med få materialer, som går igen i forskellige sammenhænge; rødpudset mur som den nærliggende fredede ‘Skolen ved Sundet’, gulv som slebet beton, hvor små sten bliver synlige, olieret eg, skifer, lys terrazzo og glas. Der er arbejdet med rum og funktioner som overlapper hinanden. Huset er udført med synlige betonoverflader for at skabe termisk masse til at opbevare og fordele varme. Oplukkelige højtsiddende vinduer for udluftning af opstigende varme særligt til natkøling om sommeren. Lavenergi bygning til at møde 2020 krav (opført 2012). En ønske om solceller placeret under optimale betingelser på det skrående tag mod syd, var med til at skabe formen på bygningskroppen. At have egen produktion af el samt en god portion isolering er med til at holde de løbende udgifter på et meget lavt niveau.

Vi leverede
Idéoplæg og dispositionsforslag
Myndighedsprojekt
Udbudsprojekt
Byggeledelse
No items found.

Kunden udtaler

"

At opleve både at være arkitekt OG bygherre på en gang, giver en unik erfaring i forhold til hvilke prioriteringer du som bygherre ofte skal gøre. Vi gør det gerne igen!

Anette og Mads